venerdì, marzo 31, 2006

Un involuntario más

el delirio de un nacionalista

El pont i la T4

JOSEP GELPÍ - 07/03/2006
SUBSCRIPTOR 1 BARCELONA

Fa un mes que els usuaris del pont aeri Barcelona-Madrid estem suportant l´atzagaiada de la posada en marxa de la nova terminal T-4 de Barajas. El temps total invertit en el desplaçament s´ha allargat prop d´una hora entre anada i tornada i això ho patim principalment els catalans que per motius de feina o burocràtics hem d´anar a Madrid, que ens veiem obligats a canviar de terminal per tenir accés al metro. Així doncs, l´elevat cost que suposa aquesta hora perduda multiplicada pel nombre de viatgers està sortint majoritàriament de les butxaques dels catalans.

Per què no s´han tingut en compte tots aquests inconvenients abans de gastar-se prop d´un bilió de les antigues pessetes en la construcció d´aquesta terminal? No per fer més gran l´aeroport tindrem els usuaris més bon servei. També cal tenir en compte que l´ambició de comptar amb un dels més grans aeroports d´Europa menysprea el criteri de millora de la prevenció d´accidents, atesa l´obligada limitació de l´espai aeri.

2 Comments:

Blogger SallanWorld said...

Qué sabrá este idiota de "l'obligada limitació de l'espai aeri". Que pase una tarde en el aeropuerto de Amsterdam, y que luego diga cosas. Idiota.

2:37 PM  
Anonymous Anonimo said...

En este dialecto no entiendo nada!

5:10 PM  

Posta un commento

<< Home